Meniul zilei

 Nu folosim in productie decat materii prime proaspete sau cel mult refrigerate, niciodata produse congelate. Nu pastram niciodata preparate de pe o zi pe alta, iar produsele noastre sunt controlate periodic intr-un laborator de specialitate.

Nu ne laudam, precum alte firme, ca folosim doar produse bio. Acest lucru este extrem de dificil de realizat in conditiile de productie ale unei firme de catering - comenzi mari, fluctuante - si in conditiile oferite de furnizorii de astfel de produse la ora actuala in Romania. In schimb garantam ca nu folosim aditivi, potentatori de gust sau conservanti in productie, de aceea produsele noastre sunt apreciate de scolile si gradinitele cu care lucram pentru a asigura masa de pranz celor mici.

Datorita tuturor acestor lucruri, nu veti gasi pe meniul zilei mai mult de doua ciorbe sau mai mult de doua mancaruri gatite cu sos, dar pentru acestea garantam prospetimea si savoarea.

Pentru comenzi va rugam sa consultati in prealabil pagina ”Cum comandam” sau sa ne contactati direct printr-un din variantele specificate pe site: cerere de oferta pe mail, telefon, fax.

Va multumim si va dorim pofta buna!


Meniu masa de pranz pentru astazi

Ciorba 1 (POST): → Ciorba de cartofi 400ml 5 RON
Ciorba 2: → Supa de pui cu galusti 400 ml 8 RON
Mancare 1 (POST): → Salata de vinete cu rosii si ceapa 150/50/30g 10 RON
Mancare 2: → Saramura de pui cu mamaliguta 450 gr. 14 RON
Meniu special: → File de porc impanat la cuptor 150 gr 10 RON
Meniu gatit: 0 RON
Meniul bucatarului: 0 RON
Meniu complet: 0 RON
Desert: → Ecler de casa cu frisca 1 buc 6 RON