Cum comandam

Firma noastra lucreaza pentru livrarea mesei de pranz in paralel cu patru tipuri de oferte / meniuri, incercand astfel sa acoperim o gama cat mai larga de gusturi si preferinte. Iata variantele pe care le oferim:

Meniul Zilei contine mancarurile gatite pentru ziua respectiva, in diverse combinatii avantajoase pentru client (incluzand un meniu gatit la 10 lei) sau ca produs de sine statator (ciorbe, mancaruri gatite). Produsele gatite pe care bucatarii nostri le pot prepara sunt schimbate periodic. La cerere putem furniza lista tuturor acestor produse (Meniul General).

Meniul a la Carte contine toate produsele care se pot prepara pe loc, la cerere si in orice cantitate. Pentru a satisface cat mai multe gusturi, de curand am adaugat acestei liste produsele Paste si Lord Sandwich.

Meniul Avantaje prezinta 22 variante de meniuri complete la preturi promotionale extrem de avantajoase pentru client. Reducerile de pe aceasta oferta nu se cumuleaza cu alte discounturi posibile sau negociate, cu exceptia ofertei de 1 sticla de Pepsi la 2 litri pentru fiecare comanda de 100 lei realizata.

Pentru a obtine si alte detalii sau oferte va rugam sa ne contactati prin mail, la telefon sau prin formularul de comanda. De asemenea puteti primi o brosura promotionala odata cu prima comanda efectuata.

Conditii de comanda

ORAR COMENZI:
ORAR LIVRARI:
Luni – Vineri: 9.00 – 15.00
Luni – Vineri: 9.30 – 16.30
Sambata: 8:00 – 12:00
Sambata: 10:00 – 15:00

Zone de livrare

Zona 0 – fara comanda minima:
Cartierul Dristor în perimetrul dintre Calea Vitan, Bd. Camil Ressu, Bd. Mihai Bravu si Str. Fizicienilor.
Timp de livrare: 30 de minute.

Zona 1 – comanda minima 50 de lei:
Cartierul Vitan, Bd. Mihai Bravu, Calea Dudesti, Bd. Burebista, Baba Novac, Cartierul Titan, Bd. Basarabia, Vatra Luminoasa, Sos. Iancului, Calea Calarasilor, Bd. Pache Protopopescu, Bd. Decebal, Bd. Unirii, Piata Unirii, Bd. Dimitrie Cantemir, Cartierul Tineretului, Timpuri Noi, Calea Vacaresti pana la Piata Sudului.
Timp de livrare: 60 de minute.

Zona 2 – comanda minima 100 de lei:
Celelalte zone din Sectoarele 2, 3, 4 si 5 + zonele centrale ale Sectoarelor 1 si 6 (începand de la Piata Unirii).
Timp de livrare: 90 de minute

Zona 3 – comanda negociabila, peste 100 de lei
Zonele periferice din Sectoarele 1 si 6 (Cartierele Militari, Drumul Taberei, Aviatiei, Baneasa, Bucurestii Noi) si livrari în afara Bucurestiului.
Timp de livrare: se calculeaza la comanda.